×

Mesajul Directorului

Să urmăreşti un scop fără oprire-

                                                                         acesta este secretul succesului.

            I.P. Colegiul de Medicină Cahul este una dintre instituţiile de prestigiu din sudul Republicii Moldova, care are drept scop formarea specialiştilor în domeniul profesional tehnic  medical, capabili să contribuie la promovarea şi menţinerea sănătăţii.

          Prin intermediul activităților educaționale și de formare profesională organizate în cadrul colegiului ne propunem să oferim posibilitate tuturor elevilor de a beneficia de educație la cele mai înalte standarde.

         Colegiul nostru este un spaţiu al solidarităţii intelectuale, al demnităţii şi al performanţei profesionale. Este un adevărat edificiu de strădanii, de muncă şi realizări.

        Absolvenţii I.P. Colegiului de Medicină Cahul sunt specialişti calificaţi în domeniul sănătăţii publice, activând în calitate de asistenţi medicali în spitale, centre de sănătate, centre de medicină preventivă. Ei duc faima instituţiei atât în ţară cât şi peste hotare ei.

        Instituţia noastră a încheiat contracte de colaborare cu alte instituţii medicale din: Ucraina, România, Estonia etc. Astfel au fost stabilite parteneriate durabile în scopul perfecţionării schimbului de experienţă în domeniul formării profesionale a cadrelor medicale.

       Dragi elevi, mă adresez în primul rând vouă, celor care gustaţi zi de zi  din roadele medicinii. Nu există construcţie mai importantă a omului decât aceea a propriei personalităţi. Învăţaţi! Acum este timpul să descoperiţi calea pe care o veţi urma cu demnitatea întreaga viaţă. Împrieteniţi-vă cu munca, cu disciplina, cu studiul serios şi competiţia continuă. Numai aşa veţi fi învingători.

       Stimaţi profesori, vă îndemn să păstrăm vie flacăra cunoaşterii! Să facem din elevii noştri torţe care ard, să descoperim aptitudini, să formăm caractere. Vă mulţumesc pentru energia, dedicarea şi implicarea deosebită în tot ceea ce suntem astăzi:  un colegiu modern care poartă emblema calităţii.

       Vă urez tuturor rezultate cât mai frumoase de care să ne bucurăm cu toţii!

       Mult succes!

Cu respect,

Directorul I.P. Colegiului de Medicină Cahul

Sergiu  BĂDĂNĂU